тел: +389 2 3116 880
  e-mail:
info@wineryohrid.com.mk

Винарската визба Охрид основана е 1960 година, својот постанок и просперитет го темели врз природните ресурси на Охридското виногорје. Капацитетот на визбата е 5.000.000 литри вино...

 

За нас   Охридско виногорје   Винарска Визба   Вина   Контакт   English
    Дизајн: